Stewarts Lane Depot

Stewarts Lane Depot

Gable successfully completed the re-roofing of this 10,000m2 train care depot in Battersea South London.  The project involved the complete removal of the entire asbestos cement roof sheets and vertical cladding, glazing, gutters and downpipes.  New double sided colour coated steel profiled roof sheets and flashings were used on the main slopes with GRP Safelight matching profiled sheets fixed to the north light slopes, new steel gutters, matching wall cladding, mansafe roof safety system with a walk system and ladderlatch vertical access ladders completed the works.

This project was in excess of £1.5 million and the safety fall protection and roof access package in excess of £250k.

The majority of these depot works involve overhead works whilst the buildings remain operational, which is critical to the ongoing works for the depot to which Gable Rail have vast experience in working within occupied building environments.

Menu